Eksigo

BARKOD: 294237

ROADSTAR HRA1782ND+BK RADIO SA DRVENIM KUĆIŠTEM

18,300.00 RSD

EAN: 7621800032911 Kategorija: Oznaka:

Opis

Pomoću retro radia Roadstar HRA1782ND+BK možete se povezati i upariti putem Bluetooth-a sa mobilnog pametnog telefona ili tableta da biste lako prenosili uskladištenu muziku ili koristili uslugu strimovanja u istoj sobi uz preporučena udaljenost povezivanja do 10m.

Divni ugrađeni dvostruki zvučnici od 15W pružaju vam jasnoću i moćan audio izlaz kojim se Roadstar ponosi – takođe imate mogućnost da stvari učinite ličnijim koristeći sopstvene slušalice od 3,5mm za privatno slušanje.

Pomoću žičane antene ugrađene u jedinicu možete da prihvatite FM, DAB, pa čak i tamo gde je to moguće DAB + radio signal za lokalne i nacionalne stanice kako biste uživali u njima, pa čak i da ih skladištite u proizvodu.

Za one koji su stvorili veliku kolekciju CD-a tokom poslednjih godina, biće vam prijatno impresionirani što ćete moći puštati CD, CD / R, CD / RV i CD-MP3 diskove – i uživati u neverovatno visokom kvalitetu.

Ako nemate mobilni uređaj za reprodukciju preko Bluetooth-a, možete takođe da koristite ulaz USB priključka za datoteke pesama u MP3 formatu za bilo šta digitalno što ste možda već imali na USB memorijskim karticama sa računara ili Mac-a.

Možete čak i da kodirate i skladištite direktno na USB memorijsku karticu kako biste sačuvali čitav niz zvukova iz različitih izvora za buduće slušanje.

Jednostavna upotreba LCD ekrana i funkcijskih tastera i kontrola biranja znači da sa Roadstar HRA1782ND + BK možete bez problema rukovati i gledati informacije o vremenu i radiju, kao i ugrađene funkcije budilnika za tren oka sve kao i mnoštvo drugih podešavanja koja se nalaze duboko u okviru podešavanja.

Sve okruženo prelepim sjajnim tamnim braon-crnim drvetom sa zakrivljenim uglovima, ovo je zaista neverovatan audio proizvod kompanije Roadstar i onaj na koji će bez sumnje biti zavidni vaši prijatelji i porodica – postaćete njegov obožavaoc broj jedan sa kojim biste maksimalno mogli da iskoristite sve funkcije ove fantastične jedinice retro radia.  

ROADSTAR HRA1782ND+BK – RETRO RADIO BT/D+/USB/CD – MP3

  • Kućni DAB+ / DAB / RDS FM radio
  • CD – MP3, Bluetooth, USB, AUX-IN
  • Izlaz za slušalice: 3,5mm
  • PlavI LCD displej
  • Snaga: 2 x 15W
  • Daljinski upravljač
  • Dimenzije: 315 x 220 x 185mm
  • EAN: 7621800032911

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.

Podaci o zemlji porekla i uvozniku je naveden na deklaraciji proizvoda.